Google+

Arama formu

Endonezya Vizesi hakkında detaylı bilgi

Soru

Merhabalar, 

Endonezya'dan Institut Teknologi Bandung'dan 1 aylık staja kabul edildim. 1 hazirana doğru Endonezya'ya gitmeyi planlıyorum. Stajım 1 ay süreli ancak ekstra 2 hafta kadar da gezmek istiyorum. Konsolosluğu aradım ama net cevap alamadım. 
Öğrenmek istediğim şey havalimanında dönüş tarihime 1 aydan fazla süre olsa 1 aylık vizesiz girme hakkını nasıl olacak? ve staj için gittiğim için ayrı vize türü isterler mi? Yoksa 50 dolar ücretinde olan vizeye başvuru yapmam illa gerekir mi?  (Pasaportumda sadece 10 yıllık amerika vizem var ve 1 kere New York'a gittim)

Bilgilendirebilecek olan varsa çok mutlu olurum.

Cevap

Mutlu kullanıcısının resmi
Mutlu
18 May 2019

Merhaba, 
staj icin para alacakmisiniz?Almayacaksaniz 1 aylik turist vizesi yeterli. 1 Ayin sonunda vizesinizi orada uzatabilirsiniz. su syafaya bakmismiydiniz ?? http://www.imigrasi.go.id/index.php/en/public-services/visit-visa