Google+

Masai Mara Vize İşlemleri

8725 Eki 2016Lokasyon Detay

Vatandaşlarımızın, Kenya'ya varışta, geçerli elektronik vizenin bilgisayar çıktısıyla birlikte, en az 6 ay geçerli pasaport, otel rezervasyonu, seyahat programı, (turist olarak gidiliyorsa) ziyaret edilecek yerlerin listesi ve (iş ve arkadaş ziyaretleri için) davet mektubu gibi tamamlayıcı belgeleri sınır polisine ibraz etmeleri gerekmektedir. Vatandaşlarımızın, e-vizeye sahip olmayanların uçağa kabul edilmeyebileceği ve ülkeye giriş taleplerinin reddedilebileceği hususunu gözönünde bulundurarak konuya hassasiyetle yaklaşmaları faydalı olacaktır.

Masai Mara ile ilgili diğer içeriklere aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.

-