Google+

El Obeid (Al Ubayyid)

AFRİKASudanEl Obeid (Al Ubayyid)
El Obeid (Al Ubayyid) - : - / -
--℃
1 SDG=0.00
Type C250V2.5 A
  • Ocaweather-icon20℃
  • Şubweather-icon22℃
  • Marweather-icon25℃
  • Nisweather-icon29℃
  • Mayweather-icon30℃
  • Hazweather-icon29℃
  • Temweather-icon27℃
  • Ağuweather-icon26℃
  • Eylweather-icon27℃
  • Ekiweather-icon28℃
  • Kasweather-icon25℃
  • Araweather-icon21℃
Genel Bilgiler / Rehber
İklim / Hava Durumu
Nasıl Gidilir?
Ne Zaman Gidilir?
Nerede Kalınır?

El Obeid (Al Ubayyid) lokasyonunda bir çok otel seçeneği var. Bunlardan ilginç bulabilecekleriniz Booking.com aracılığıyla rezervasyon yapmak için tıklayın!. Siz de şehir merkezine yakın kalıp da ekonomi yapmayı tercih edenlerdenseniz Booking.com aracılığıyla rezervasyon yapmak için tıklayın! gibi otelleri tercih edebilir ya da daha ekonomik oteller isterseniz Booking.com aracılığıyla rezervasyon yapmak için tıklayın! otelini deneyebilirsiniz. Bir de booking.com'un El Obeid (Al Ubayyid) aramalarında ara sıra güzel indirimli fırsat otelleri oluyor. Onları da bu linkten takip edebilirsiniz.

El Obeid (Al Ubayyid) pek çok otel alternatifi sunmaktadır. Aşağıdaki seçeneklerden size uygun oteli Booking.com aracılığıyla bulabilirsiniz. Üstelik pek çok otelde ücretsiz iptal seçenekleriyle.

Sehir Merkezine En Yakın El Obeid (Al Ubayyid) Otelleri booking-logo

En Uygun Fiyatlı El Obeid (Al Ubayyid) Otelleri booking-logo

Sizin İçin Seçtiğimiz El Obeid (Al Ubayyid) Otelleri booking-logo

Ücretsiz WiFi hizmeti sunan El Obeid (Al Ubayyid) Otelleri booking-logo

Yemek / Restoran / Ne Yenir Ne İçilir?
Önemli Yerler / Gezilecek Yerler
Ne Yapılır?
Gece Hayatı / Bar / Eğlence
Alışveriş / Ne Alınır?
Festival / Fuar
Tatiller / Bayramlar / Önemli Günler
Dikkat Edilmesi Gerekenler / Önemli Bilgiler

Umuma Mahsus Pasaport hamilleri ise vizeye tabidir. Umuma Mahsus Pasaport hamilleri 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizelerini Hartum Uluslararası Havaalanı’nda bandrol tatbikiyle (105 ABD Doları) alabilirler.

Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise vizeye tabidir.

Diplomatik Pasaport hamilleri, Sudan'a yapacakları turizm amaçlı seyahatleri veya transit geçişlerinde, Sudan'da toplam ikamet süresi, ilk giriş tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde, 180 gün içerisinde 90 günü geçmemek kaydıyla vizeden muaftır.

Şu anda bu terim ile sınıflandırılmış bir içerik yok.