Google+
andorra21
andorra
AVRUPAAndorra
03:58 AM
20℃
1 EUR=3.92 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Andorra Vizesi

49926 Nis 2016Vize

Andorra Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Andorraya gelen yabancı ziyaretçilerin sadece pasaport ya da ülkeye giriş için Avrupa Birliği ülkesinden birine ait ulusal kimlik kartı ibraz etmeleri gerekmektedir. Ancak Andorra'ya Schengen ülkeleri olan İspanya veya Fransa üzerinden erişilebilindiği için, giriş, ilk Schengen alanına girmeden mümkün değildir ve bu nedenle de Schengen vizesi kuralları uygulanır. Andorra, Schengen alanının parçası olmadığı için, çoklu giriş vizesi sahibi ülke vatandaşı, Andorra'dan çıkarken Schengen alanına yeniden girmesi gerekmektedir.

Andorra Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Andorra Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

2 Adet Arka Fonu Beyaz Resim
En Az 6 Ay Geçerli Pasaport
Seyahat Sağlık Sigortası
Karşı Taraf Firmadan İş Davetiyesi
Şirketin Antetli Kâğıdına  Şirketteki Görevini Gidiş Amacını Ve Kaza Hastalık Durumunda Tüm Masrafların Şirket Tarafından Karşılayacağını Belirten Dilekçe
Şirketin imza sirküleri
Vergi levhası
Faaliyet belgesi son 3 aylık dönemde alınmış olmalı
Şirketin kuruluş belgesi
Banka Cüzdanı, Tapu Gibi Maddi  Durumunu Gösteren Belge
Otel ve Uçak Konfirmesi
 

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

2 Adet Arka Fonu Beyaz Resim (son 3 ayda cekilmiş)
En Az 6 Ay Geçerli Pasaport
Seyahat Sağlık Sigortası
Karşı Taraf Firmadan İş Davetiyesi
Şirketin Antetli Kâğıdına  Şirketteki Görevini Gidiş Amacını Ve Kaza Hastalık Durumunda Tüm Masrafların Şirket Tarafından Karşılayacağını Belirten Dilekçe
Şirketin imza sirküleri
Vergi levhası
Faaliyet belgesi son 3 aylık dönemde alınmış olmalı
Şirketin kuruluş belgesi
Banka Cüzdanı, Tapu Gibi Maddi  Durumunu Gösteren Belge
Otel ve Uçak Konfirmesi
 

Öğrenciler

Andorra'ya seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.(Hamilinin imzası bulunması gerekmektedir)Eğer var ise; eski pasaportlarınız.

Andorra ülkesine Diplomatik, Hizmet, Hususi ve Umuma Mahsus Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

T.C. vatandaşları Andorra ülkesine gidecekleri güzergaha göre Fransa veya İspanya ülkesinin sınır kapılarından gireleceği üzere Fransa veya İspanya vizelerine ihtiyaçları bulunmaktadır.