Google+
20:35 PM
23℃
1 EUR=3.92 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Bolivya Vizesi

37326 Nis 2016Vize

Bolivya Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları, Vizesiz Bolivya'yı Ziyaret edebilirler.
  • Umuma Mahsus Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.
  • Hususi, Hizmet ve Diplomatik Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

Bolivya Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Bolivya Vize Şartları

Öğrenciler

18 yaşını doldurmamış ve aile bireylerinden sadece bir tanesi ile yurt dışına çıkacak olan çocuklar için anne ve babanın noterden muvafakatnamesi.

En az 9 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize sayfaları olan pasaport.(Hamilinin imzası bulunması ve meslek hanesinin yazılı olması gerekmektedir.)

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

En az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize sayfaları olan pasaport. (Hamilinin imzası bulunması ve meslek hanesinin yazılı olması gerekmektedir)

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

En az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize sayfaları olan pasaport. (Hamilinin imzası bulunması ve meslek hanesinin yazılı olması gerekmektedir)