Google+
76415542
chad
20:45 PM
23℃
1 EUR=3.93 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Çad Vizesi

34426 Nis 2016Vize

Çad Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Çad ülkesine seyahatte bulunacak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Çad Devleti’nin vize rejim yönetmeliğine tabidir. Çad vize muafiyeti getirilmiştir.

Çad Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Çad Vize Şartları

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

Çad ülkesine seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için 2 adet boş sayfaları olan pasaport

Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde siyah kalemle, Latin harflerle doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 2 adet Çad vizesi başvuru formu

2 adet biyometrik özelliklere uygun resim

Çad Büyükelçiliği'ne hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan İngilizce garanti yazısı. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.

Çad ülkesinde ziyaret edilecek şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarası, milliyeti ve isminin yer aldığı davetiye.

Sarı humma hastalığına karşı; ziyaretçinin Uluslararası Aşı Sertifikası’nın aslı ve 1 adet fotokopisi. 

Öğrenciler

Çad ülkesine seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için 2 adet boş sayfaları olan pasaport

2 adet biyometrik özelliklere uygun resim

Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde siyah kalemle, Latin harflerle doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 2 adet Çad vizesi başvuru formu

Sarı humma hastalığına karşı; ziyaretçinin Uluslararası Aşı Sertifikası’nın aslı ve 1 adet fotokopisi.