Google+
shanghai-china-night-streets
china
ASYAÇin Halk Cumhuriyeti
20:27 PM
23℃
1 EUR=3.92 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Çin Vizesi

137019 Ağu 2015Vize

Çin Halk Cumhuriyeti Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

  • İstanbul Çin Halk Cumhuriyeti Başkonsolosluğu tüm vize başvurularında yeni çıkan bordo renkli pasaportları kabul edeceğini, eski tip lacivert pasaportları işleme almayacağını beyan etmiştir.
  • Normal (Bordo) pasaportlara vize istenmektedir.
  • Hususi (Yeşil) pasaportlara 30 güne kadar vize uygulanmamaktadır.
  • Hizmet (Gri) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.
  • Diplomatik (Siyah) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.

Çin Halk Cumhuriyeti Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Çin Halk Cumhuriyeti Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

  • Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvuru Formu ( Yolcular tarafından imzalanması gerekmektedir.)
  • 2 adet biometrik fotoğraf. ( Arka fon beyaz ve yeni çekilmiş olmalıdır.)
  • Renkli kimlik fotokopisi.
  • Otel ve uçak rezervasyonu.
  • Orjinal banka hesap cüzdanları.(5.000 USD karşılığı TL yada EURO olması gerekmektedir.)
  • Yerel savcılıktan alınacak, adli sicil kayıtı. (Arşiv kaydı yoktur yazılmalı.)

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

  • Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvuru Formu ( Yolcular tarafından imzalanması gerekmektedir.)
  • 2 adet biometrik fotoğraf. ( Arka fon beyaz ve yeni çekilmiş olmalıdır.)
  • Renkli kimlik fotokopisi.
  • Otel ve uçak rezervasyonu.
  • Orjinal banka hesap cüzdanları.(5.000 USD karşılığı TL yada EURO olması gerekmektedir.)
  • Yerel savcılıktan alınacak, adli sicil kayıtı. (Arşiv kaydı yoktur yazılmalı.)