Google+
jim-nix-sunset-at-nyhavn-copenhagen-denmark
denmark
AVRUPADanimarka
17:45 PM
25℃
1 EUR=3.92 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Danimarka Vizesi

171219 Ağu 2015Vize

Danimarka Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

  • Verilen randevu tarihinde şahsen gelinmesi gerekmektedir.
  • Normal (Bordo) pasaportlara vize istenmektedir.
  • Hususi (Yeşil) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.
  • Hizmet (Gri) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.
  • Diplomatik (Siyah) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.

Danimarka Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Danimarka Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

  • Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvuru Formu (37.soru ve 2 adet vekaletname imzalanmış olmalıdır.)
  • Antetli kağıda konsolosluğa hitaben dilekçe.( Gidiş amacını belirten, şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi.)
  • 2 adet biometrik fotoğraf. ( Arka fon beyaz ve yeni çekilmiş olmalıdır.)
  • Şirket imza sürküleri fotokopisi.
  • Orjinal faaliyet belgesi.(Son 3 ay tarihli)
  • Banka hesap cüzdanları.(Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.)
  • Vergi levhası fotokopisi. (Son dönem)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
  • Var ise tapu fotokopileri.
  • Var ise araç ruhsat fotokopileri.
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Uçak ve otel rezervasyonu.
  • Kimlik fotokopisi.

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

  • Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvuru Formu (37.soru ve 2 adet vekaletname imzalanmış olmalıdır.)
  • Antetli kağıda konsolosluğa hitaben dilekçe.( Gidiş amacını belirten, şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi.)
  • 2 adet biometrik fotoğraf. ( Arka fon beyaz ve yeni çekilmiş olmalıdır.)
  • Şirket imza sürküleri fotokopisi.
  • Orjinal faaliyet belgesi.(Son 3 ay tarihli)
  • Banka hesap cüzdanları.(Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.)
  • Vergi levhası fotokopisi. (Son dönem)
  • Maaş bordrosu (Son 3ay)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
  • SSK işe giriş bildirgesi.
  • Var ise tapu fotokopileri.
  • Var ise araç ruhsat fotokopileri.
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Uçak ve otel rezervasyonu.
  • Kimlik fotokopisi.
  • SSK hizmet dökümü. (sgk.gov.tr adresinden yada SGK müdürlüklerinden alınabilir.)