Google+
16:03 PM
26℃
1 EUR=4.13 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Dubai Vizesi

99719 Ağu 2015Vize

Dubai Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

  • Evraklarınızın renkli fotokopisini göndermeniz veya renkli tarayıp mail atmanız yeterlidir.
  • Vizeler tek girişli olup maksimum 30 gün kalış hakkına sahiptir.
  • Normal (Bordo) pasaportlara vize istenmektedir.
  • Hususi (Yeşil) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.
  • Hizmet (Gri) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.
  • Diplomatik (Siyah) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.

Dubai Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Dubai Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

  • Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • 1 adet vesikalık fotoğraf.
  • Kimlik fotokopisi.