Google+
beautiful_ethiopia_19_by_citizenfresh-d5uofwc
ethiopia
AFRİKAEtiyopya
16:05 PM
26℃
1 EUR=4.13 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Etiyopya Vizesi

41627 Nis 2016Vize

Etiyopya Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Umuma Mahsus Pasaport hamili Türk vatandaşları ise vizeye tabidir.

Hususi ve Hizmet  Pasaportu hamili Türk vatandaşları vizeye tabidir.

Diplomatik Pasaport hamili Türk vatandaşları 90 güne kadar ikamet süreli seyahatlerinde vizeden muaftır.

Etiyopya Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Etiyopya Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

1.   İngilizce Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, iş giriş tarihleri, seyahat tarih aralıkları görev bilgilerini ve alınan maaş hakkında bilgileri içeren kaşe ve ıslak imzalı dilekçe) 

2.    Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

3.    2 Adet Fotoğraf (Güncel (son 3 ayda çekilmiş), arka fonu beyaz)

4.    Kimlik fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (her iki belgede zorunludur)

5.    Uçak bileti ve otel rezervasyonu 
 
6.    Ticari Davetiye (Davet eden Etiyopya şirketinin antetli kağıdına düzenlenecek belge)

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

1.    İngilizce Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, iş giriş tarihleri, seyahat tarih aralıkları görev bilgilerini ve alınan maaş hakkında bilgileri içeren kaşe ve ıslak imzalı dilekçe) 

2.    Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

3.    2 Adet Fotoğraf (Güncel (son 3 ayda çekilmiş), arka fonu beyaz)

4.    Kimlik fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (her iki belgede zorunludur)

5.    Uçak bileti ve Otel Konfirmasyonu (otel rezervasyonun onaylandığını kesinleştiren belge)

Öğrenciler

1.    İngilizce Vize Talep Dilekçesi

2.    Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

3.    2 Adet Fotoğraf (Güncel (son 3 ayda çekilmiş), arka fonu beyaz)

4.    Kimlik fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (her iki belgede zorunludur)

5.    Uçak bileti ve Otel Konfirmasyonu (otel rezervasyonun onaylandığını kesinleştiren belge)