Google+
palestine-photos
palestine_flag
ORTA DOĞUFilistin
16:25 PM
25℃
1 EUR=4.13 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Filistin Vizesi

46527 Nis 2016Vize

Filistin Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Filistin’e seyahat edecek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının İsrail vizesi almaları gerekmektedir (Mısır üzerinden Gazze Şeridi’ne girecek vatandaşlarımız hariç).

Filistin Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Filistin Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

1 - Davetiye (İsrail şirketinin antetli kağıdına, kaşe ve imzalı düzenlenmiş belge) - Davetiye Konsolosluğa fax çekilmelidir. 

2 - Vize talep dilekçesi (şirketin antetli kağıdına, konsolosluğa hitaben yazılacak dilekçe seyahatin amacı belirtilerek kaşe ve ıslak imzalı hazırlanmalıdır.)

3 - Güncel şirket evrakları (faaliyet belgesi, sicil gazete, imza sirküleri, vergi levhası fotokopileri)

4 - SGK hizmet dökümü ve SGK işe giriş bildirgesi

5 - Nüfus cüzdanı fotokopisi ve Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği 

6 - Banka hesap özeti (son 3 aylık en az 4000 TL bakiyesi olan, kaşe, ıslak imza ve bana imza sirküleri ile birlikte)

7 - Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli) 

8 - 2 adet fotoğraf (5x5 ölçülerinde, güncel ve arka fonu beyaz olmak zorundadır.)

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

1 - Vize talep dilekçesi (şirketin antetli kağıdına, konsolosluğa hitaben yazılacak dilekçede seyahatin amacı belirtilerek kaşe ve ıslak imzalı hazırlanmalıdır.)

2 - Güncel şirket evrakları (faaliyet belgesi, sicil gazete, imza sirküleri, vergi levhası fotokopileri)

3 - SGK hizmet dökümü ve SGK işe giriş bildirgesi

4 - Nüfus cüzdanı fotokopisi ve Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği 

5 - Banka hesap özeti (son 3 aylık en az 4000 TL bakiyesi olan, kaşe, ıslak imza ve bana imza sirküleri ile birlikte)

6 - Pasaport (seyahat sonrası en az 6 ay geçerli) 

7 -  2 adet fotoğraf (5x5 cm ölçülerinde, güncel ve arka fonu beyaz olmak zorundadır.)

Öğrenciler

1 - Masrafları karşılayan kişinin maddi durum ve gelir evrakları;
 
Devlet memuru ise çalıştığı kurumdan gelir belgeleri (görev kimlik kartı fotokopisi, son 3 aylık maaş bordroları)
 
Emekli ise emeklilik evrakları (Emeklilik kartı/SGKdan alınmış emeklilik belgesi/Maaş dökümü)
 
SSK'lı çalışan ise gelir belgeleri (şirketen alınmış antetli kağıtta orada çalıştığını belirten yazı, işe giriş bildirgesi, sgk hizmet dökümü, son 3 aylık maaş bordroları, faaliyet belgesi, ticari sicil gazetei, vergi levhası, imza sirküleri)
 
Şirket sahibi ise şirket evrakları (şirketin antetli kağıdına yazılmış 3. maddedeki özelliklere sahip dilekçe, sgk hizmet dökümü, faaliyet belgesi, ticari sicil gazetesi, vergi levhası, imza sirküleri)
 
 
2 - Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi veya Banka Hesap Dökümü (En az 2500 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve imza sirküleri ile birlikte)
 
3 - Vize Talep Dilekçesi (Masrafları karşılayan kişi tarafından, Konsolosluğuna hitaben)

4 - Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)
   
5 - 2 adet biometrik fotoğraf (5X5 ölçülerinde, güncel ve beyaz fon üzeri)

6 - Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği 

7 - Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 

8 - Öğrenci belgesi (Orijinal ve güncel)

9 - Muvafakatname (Kişi 18 yaşından küçük ise anne baba onaylı, orijinal belge)