Google+
gambia
gambia
AFRİKAGambiya
20:34 PM
23℃
1 EUR=3.92 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Gambiya Vizesi

30827 Nis 2016Vize

Gambiya Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport Hamilleri: Gambiya vize işlemlerine tabidir. 
 
Diplomatik (Siyah) Pasaport Hamilleri:  Gambiya vize işlemlerine tabidir.
 
Hususi (Yeşil) Pasaport Hamilleri:  Gambiya vize işlemlerine tabidir. 
 
Hizmetn(Gri) Pasaportu Hamilleri:  Gambiya vize işlemlerine tabidir. 

Gambiya Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Gambiya Vize Şartları

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

1 - Vize Takip Belgesinin doldurulması
 
2 - 4 adet Gambiya Vize başvuru formu
 
3 - Pasaport
 
4 - 4 adet biometrik fotoğraf
 
5 - Seyahat sağlık sigortası
 
6 - Maaş bordrosu (son 3 aylık Emekli ise emekli kimlik kartı, Öğrenci ise öğrenci belgesi, Çalışıyor ise çalıştığı kurumdan alınmış yazı)
 
7 - Gambiya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış, Gambiya’da bulunma gerekçenizi anlatan dilekçe
 
8 - Başvuru sahibi öğrenci ya da emekli ise seyahat süresince kendilerini nasıl finanse edeceklerine dair belgeler
 
9 – Otel ve uçak rezervasyonu
 
10 – Sarı humma aşı kartı fotokopisi
 
11 - Vize ücret dekontu
 

Emekliler

1 - Vize Takip Belgesinin doldurulması
 
2 - 4 adet Gambiya Vize başvuru formu
 
3 - Pasaport
 
4 - 4 adet biometrik fotoğraf
 
5 - Seyahat sağlık sigortası
 
6 - Maaş bordrosu (son 3 aylık Emekli ise emekli kimlik kartı, Öğrenci ise öğrenci belgesi, Çalışıyor ise çalıştığı kurumdan alınmış yazı)
 
7 - Gambiya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış, Gambiya’da bulunma gerekçenizi anlatan dilekçe
 
8 - Başvuru sahibi öğrenci ya da emekli ise seyahat süresince kendilerini nasıl finanse edeceklerine dair belgeler
 
9 – Otel ve uçak rezervasyonu
 
10 – Sarı humma aşı kartı fotokopisi
 
11 - Vize ücret dekontu

Öğrenciler

1 - Vize Takip Belgesinin doldurulması
 
2 - 4 adet Gambiya Vize başvuru formu
 
3 - Pasaport
 
4 - 4 adet biometrik fotoğraf
 
5 - Seyahat sağlık sigortası
 
6 - Maaş bordrosu (son 3 aylık Emekli ise emekli kimlik kartı, Öğrenci ise öğrenci belgesi, Çalışıyor ise çalıştığı kurumdan alınmış yazı)
 
7 - Gambiya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış, Gambiya’da bulunma gerekçenizi anlatan dilekçe
 
8 - Başvuru sahibi öğrenci ya da emekli ise seyahat süresince kendilerini nasıl finanse edeceklerine dair belgeler
 
9 – Otel ve uçak rezervasyonu
 
10 – Sarı humma aşı kartı fotokopisi
 
11 - Vize ücret dekontu

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

1 - Vize Takip Belgesinin doldurulması
 
2 - Davetiye (Gambiya’daki firmadan gelecek olan davetiye)
 
3 - Şirketin antetli kağıdına Gambiya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi.
 
4 - Son 3 ay içinde alınmış faaliyet belgesi
 
5 - Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
 
6 - Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi
 
7 - Güncel Tarihli Vergi Levhası fotokopisi
 
8 - Kimlik fotokopisi
 
9 - Şirketin Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi veya son 3 aya ait banka hesap dökümü
 
10 - Varsa Kira Gelirleri, Tapu Fotokopisi, Araç Ruhsatı Fotokopisi
 
11 - 10 yıldan eski olmayan ve seyahatin dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
 
12 - Arka fonu beyaz 2 adet biometrik fotoğraf
 
13 - Otel ve uçak rezervasyonu
 
14 - Vize ücreti dekontu
 
15 - Sarı humma aşı kartı fotokopisi