Google+
egmont_development
20:41 PM
23℃
1 EUR=3.92 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Grenada Vizesi

28827 Nis 2016Vize

Grenada Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.

Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise, 90 gün süreyle vizeden muaftır.

Grenada Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Grenada Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

PASAPORT: Seyahatin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.)

FOTOĞRAF: Son 6 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz, 35mm. - 45 mm. boyutlarında 2 adet biyometrik fotoğraf.

BAŞVURU FORMU: Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış Greneda vize başvuru formu. 

DİLEKÇE: Şirketin antetli kağıdına, Greneda Konsolosluğu'na hitaben yazılmış, şirketteki görevinizi, seyahat tarihlerinizi ve amacınızı belirten, şirket imza yetkilisi tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış dilekçe.

DAVETİYE: Ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye. (Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi gerekmektedir.) Seyahat sebebi fuar ziyareti/katılımı ise fuar bileti/katılım belgeleri gerekmektedir.

ŞİRKET EVRAKLARI:
  • Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı olunan Odadan “Ticaret Odası, Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası..vb” / Son 3 ay içinde alınmış olması gerekmektedir.)
  • Vergi Levhası fotokopisi.
  • İmza Sirküleri fotokopisi.
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  • Şirket banka hesap dökümleri. (Son 3 aya ait, bankadan kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır. Firma ünvanı mutlaka hesap adı kısmında yer almalıdır.)
KİŞİSEL EVRAKLAR:
  • SSK Prim Dökümü (4B hizmet dökümü)
  • Seyahat detaylarını belirten şahsi dilekçe.
SEYAHAT EVRAKLARI:
  • Konaklama rezervasyonu 
  • Ulaşım rezervasyonu 
  • Seyahat Sağlık Sigortası

Öğrenciler

PASAPORT: Seyahatin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.)

FOTOĞRAF: Son 6 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz, 35mm. - 45 mm. boyutlarında 2 adet biyometrik fotoğraf.

BAŞVURU FORMU: Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve başvuru sahibi
tarafından imzalanmış Greneda vize başvuru formu.

KİŞİSEL EVRAKLAR:
  • Şahsi banka hesap dökümleri. (Son 3 aya ait, bankadan kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır.)
  • Seyahat detaylarını belirten şahsi dilekçe.
  • Öğrenci Belgesi. (Öğrenim gördüğünüz kurumdan güncel tarihli öğrenci belgesi alınmalıdır.)
  • Ailenin gelir beyanı. (Banka hesap dökümleri vb.)
SEYAHAT EVRAKLARI:
  • Konaklama rezervasyonu
  • Ulaşım rezervasyonu 
  • Seyahat Sağlık Sigortası.
İLAVE EVRAKLAR:
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
  • Muvafakatname. (Başvuru sahibi 18 yaşını doldurmamış ise noterden orjinal muvafakatname alınmalıdır.)
  • Evlilik Cüzdanı.

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

PASAPORT: Seyahatin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.)

FOTOĞRAF: Son 6 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz, 35mm. - 45 mm. boyutlarında 2 adet biyometrik fotoğraf.

BAŞVURU FORMU: Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış Greneda vize başvuru formu. 

DİLEKÇE: Şirketin antetli kağıdına, Greneda Konsolosluğu'na hitaben yazılmış, şirketteki görevinizi ve izin tarihlerinizi belirten, şirket imza yetkilisi tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış dilekçe.

ŞİRKET EVRAKLARI:
  • Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı olunan Odadan “Ticaret Odası, Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası..vb” / Son 3 ay içinde alınmış olması gerekmektedir.)
  • Vergi Levhası fotokopisi.
  • İmza Sirküleri fotokopisi.
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
KİŞİSEL EVRAKLAR:
  • SSK İşe Giriş Bildirgesi. (Kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır.)
  • Son 4 Aylık Maaş Bordrosu. (Kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır.)
  • SSK Prim Dökümü (4A hizmet dökümü)
  • Şahsi banka hesap dökümleri. (Son 3 aya ait, bankadan kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır.)
  • Tapu, ruhsat, kredi kartı ekstreleri.. vb (Evrakların fotokopileri yeterlidir.)
  • Seyahat detaylarını belirten şahsi dilekçe.
SEYAHAT EVRAKLARI:
  • Konaklama rezervasyonu 
  • Ulaşım rezervasyonu 
  • Seyahat Sağlık Sigortası.
İLAVE EVRAKLAR:
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
  • Evlilik Cüzdanı.

Emekliler

PASAPORT: Seyahatin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.)

FOTOĞRAF: Son 6 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz, 35mm. - 45 mm. boyutlarında 2 adet biyometrik fotoğraf.

BAŞVURU FORMU: Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış Greneda vize başvuru formu. 

KİŞİSEL EVRAKLAR:
  • Şahsi banka hesap dökümleri. (Son 3 aya ait, bankadan kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır.)
  • Tapu, ruhsat, kredi kartı ekstreleri.. vb (Evrakların fotokopileri yeterlidir.)
  • Seyahat detaylarını belirten şahsi dilekçe.
  • Emeklilik Cüzdanı.
  • Hesap Dökümü. (Emekli maaşınızı aldığınız bankadan kaşeli ve imzalı 1 yıllık hesap dökümü alınmalıdır.)
SEYAHAT EVRAKLARI:
  • Konaklama rezervasyonu
  • Ulaşım rezervasyonu
  • Seyahat Sağlık Sigortası. 
İLAVE EVRAKLAR:
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
  • Evlilik Cüzdanı.