Google+
kiribati
kiribati
AVUSTURALYAKiribati
20:47 PM
23℃
1 EUR=3.93 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Kiribati Vizesi

29629 Nis 2016Vize

Kiribati Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Kiribati vize başvuru işlemleri İstanbul İngiltere Konsolosluğu ya da Ankara İngiltere Büyükelçiliği’ne yapılmaktadır.

Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
Hususi (Yeşil) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
Hizmet (Gri) Pasaport hamilleri vizeye tabidir. 
Diplomatik (Siyah) Pasaport hamilleri vizeden muaftır.
 

Kiribati Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Kiribati Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

Dilekçe; Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Vergi levhasının fotokopisi
İmza sirküleri fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Kredi kartları fotokopisi
Otel ve uçak rezervasyonları
Davetiye
Ticari seyahatleriniz için daki firmadan davetiye
Resim; 2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış
Pasaport; Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız
Seyahat sağlık sigortası

Öğrenciler

  1. Dilekçe
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  2. Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  3. Vergi levhasının fotokopisi
  4. İmza sirküleri fotokopisi
  5. Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  6. Hesap cüzdan fotokopisi
  7. Gayrimenkul tapu fotokopisi
  8. Kredi kartları fotokopisi
  9. Otel ve uçak rezervasyonları
  10. Davetiye
  11. Resim
    2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış
  12. Pasaport
    Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız
  13. Seyahat sağlık sigortası