Google+
ASYALaos
21:27 PM
--℃
1 EUR=0.00
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Laos Vizesi

60729 Nis 2016Vize

Laos Vizesi Nasıl Alınır?

Laos, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından vize talep etmektedir. Önceden kapı vizesi uygulaması olsa da şu anda önceden vize alınması gerekmektedir. Genelde seyahat edenler vizeyi Vietnam’dan, Tayland’dan ya da Kamboçya’dan almaktadırlar. Bunun dışında da Laos’un Türkiye’de resmi bir kurumu yoktur. Türkiye’den vize almak için bazı seyahat acenteleri, sizin için pasaportunuzu yurt dışındaki Laos temsilciliklerine göndererek vize alabilmektedir. Laos yalnızca 30 günlük vize vermektedir. Uzatmak isteyen kişiler, Laos’taki Göçmenlik Bürosu’na başvuruda bulunmalıdırlar.

Kamboçya, Tayland ya da Vietnam’dan Laos Vizesi Nasıl Alınır?

Bu ülkelerden birindeyseniz, ülkedeki Laos temsilciliğine giderek vize başvurusunda bulunabilirsiniz. Gerekli belgeleri toplamanız ve de bir mülakata girmeniz gerekecektir. Vize başvurusu için gerekli belgeleri aşağıda bulabilirsiniz.

Laos Vizesi Gerekli Evraklar ve Başvuru Formu

•    Kimlik fotokopisi
•    Başvuru formu; konsolosluktan temin edebilirsiniz.
•    2 adet biyometrik fotoğraf
•    Pasaportun aslı
•    Eski ve yeni tüm pasaportların fotokopisi
•    Kredi kartı bilgileri
•    Otel rezervasyonları
•    Gidiş-dönüş uçak bileti
•    Hesap hareketleri

Laos Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Laos vize başvuruları konsolosluk tarafından değerlendirilip ortalama 8 iş gününde çıkmaktadır. Bu süre yoğunluğa göre azalabilir veya artabilir. Süre konusunda bir sıkıntı yaşamamak için vize başvuruları en geç 30 gün önceden yapılmalıdır.

Laos Vizesi İçin Gerekli Belgeler

-