Google+
myanmar_2
myanmar
ASYAMyanmar (Burma)
20:28 PM
22℃
1 EUR=3.91 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Myanmar Vizesi

32712 May 2016Vize

Myanmar (Burma) Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Vatandaşlarımız vizelerini ancak ülkemize yakın Myanmar Büyükelçiliklerinden alabilirler. Myanmar’nın ülkemize en yakın temsilciliği Mısır Kahire veya Tayland Bangkok şehrinde mevcuttur. Tayland'ta bulunan Büyükelçilikten aynı gün içerisinde ya da 2 gün içerisinde (farklılık gösterebilir) vize alınabilmektedir. 

Kamu görevlileri, iş adamları ve Myanmar'a tur düzenleyen seyahat acentelerinin isimlerini bildireceği turistler, Yangoon'da iş ilişkisinde bulundukları kurum ve firmalar aracılığıyla, ilgili makamlardan önceden izin almak kaydıyla Yangoon Havaalanında vize alabilirler.
 

  • Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
  • Hususi (Yeşil) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
  • Hizmet (Gri) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
  • Diplomatik (Siyah) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.

Myanmar (Burma) Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Myanmar (Burma) Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler


Myanmar'a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)

Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 2 adet Myanmar / Burma Vizesi başvuru formu

Myanmar'da ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye. 

Son 6 ay içerisinde çekilmiş 3 adet arka fonu beyaz fotoğraf.

Öğrenciler

Myanmar'a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)

Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 2 adet Myanmar / Burma Vizesi başvuru formu

Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.

Emekliler

Myanmar'a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.) 

Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 2 adet Myanmar / Burma Vizesi başvuru formu

Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

Myanmar'a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)

Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 2 adet Myanmar / Burma Vizesi başvuru formu

Myanmar'da ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye. 

Son 6 ay içerisinde çekilmiş 3 adet arka fonu beyaz fotoğraf.