Google+
nauru_cumhuriyeti
nauru
AVUSTURALYANauru Cumhuriyeti
20:26 PM
23℃
1 EUR=3.92 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Nauru Cumhuriyeti Vizesi

28502 May 2016Vize

Nauru Cumhuriyeti Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Umuma mahsus pasaport sahibi (Bordo Pasaport) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Nauru seyahatlerinde vizeye tabidir.
 
Hususi pasaport (Yeşil Pasaport) sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Nauru seyahatlerinde vizeye tabidir.
 
Hizmet pasaport (Gri Pasaport) sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Nauru seyahatlerinde vizeye tabidir.
 
Diplomatik Pasaport (Siyah Pasaport) sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Nauru seyahatlerinde vizeye tabidir.

Nauru Cumhuriyeti Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Nauru Cumhuriyeti Vize Şartları

Öğrenciler

PASAPORT: Seyahatin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.)

FOTOĞRAF: Son 6 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz, 35mm. - 45 mm. boyutlarında 2 adet biyometrik fotoğraf.

BAŞVURU FORMU: Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış 

KİŞİSEL EVRAKLAR:
  • Şahsi banka hesap dökümleri. (Son 3 aya ait, bankadan kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır.)
  • Seyahat detaylarını belirten şahsi dilekçe.
  • Öğrenci Belgesi. (Öğrenim gördüğünüz kurumdan güncel tarihli öğrenci belgesi alınmalıdır.)
  • Ailenin gelir beyanı. (Banka hesap dökümleri vb.)
SEYAHAT EVRAKLARI:
  • Konaklama rezervasyonu 
  • Ulaşım rezervasyonu
  • Seyahat Sağlık Sigortası. 
İLAVE EVRAKLAR:
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
  • Muvafakatname. (Başvuru sahibi 18 yaşını doldurmamış ise noterden orjinal muvafakatname alınmalıdır.)
  • Evlilik Cüzdanı.

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

PASAPORT: Seyahatin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.)

FOTOĞRAF: Son 6 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz, 35mm. - 45 mm. boyutlarında 2 adet biyometrik fotoğraf.

BAŞVURU FORMU: Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış 

DİLEKÇE: Şirketin antetli kağıdına, Nauru Konsolosluğu'na hitaben yazılmış, şirketteki görevinizi, seyahat tarihlerinizi ve amacınızı belirten, şirket imza yetkilisi tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış dilekçe.

DAVETİYE: Ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye. (Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi gerekmektedir.) Seyahat sebebi fuar ziyareti/katılımı ise fuar bileti/katılım belgeleri gerekmektedir.
ŞİRKET EVRAKLARI:
  • Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı olunan Odadan “Ticaret Odası, Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası..vb” / Son 3 ay içinde alınmış olması gerekmektedir.)
  • Vergi Levhası fotokopisi.
  • İmza Sirküleri fotokopisi.
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  • Şirket banka hesap dökümleri. (Son 3 aya ait, bankadan kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır. Firma ünvanı mutlaka hesap adı kısmında yer almalıdır.)
KİŞİSEL EVRAKLAR:
  • SSK Prim Dökümü (4B hizmet dökümü)
  • Seyahat detaylarını belirten şahsi dilekçe.
SEYAHAT EVRAKLARI:
  • Konaklama rezervasyonu 
  • Ulaşım rezervasyonu
  • Seyahat Sağlık Sigortası. 
İLAVE EVRAKLAR:
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

PASAPORT: Seyahatin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.)

FOTOĞRAF: Son 6 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz, 35mm. - 45 mm. boyutlarında 2 adet biyometrik fotoğraf.

BAŞVURU FORMU: Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış 

DİLEKÇE: Şirketin antetli kağıdına, Nauru Konsolosluğu'na hitaben yazılmış, şirketteki görevinizi ve izin tarihlerinizi belirten, şirket imza yetkilisi tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış dilekçe.

ŞİRKET EVRAKLARI:
  • Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı olunan Odadan “Ticaret Odası, Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası..vb” / Son 3 ay içinde alınmış olması gerekmektedir.)
  • Vergi Levhası fotokopisi.
  • İmza Sirküleri fotokopisi.
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
KİŞİSEL EVRAKLAR:
  • SSK İşe Giriş Bildirgesi. (Kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır.)
  • Son 4 Aylık Maaş Bordrosu. (Kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır.)
  • SSK Prim Dökümü (4A hizmet dökümü)
  • Şahsi banka hesap dökümleri. (Son 3 aya ait, bankadan kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır.)
  • Tapu, ruhsat, kredi kartı ekstreleri.. vb (Evrakların fotokopileri yeterlidir.)
  • Seyahat detaylarını belirten şahsi dilekçe.

Avukatlar-Doktorlar-Eczacılar-Diş Hekimleri- Mühendisler

PASAPORT: Seyahatin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.)

FOTOĞRAF: Son 6 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz, 35mm. - 45 mm. boyutlarında 2 adet biyometrik fotoğraf.

BAŞVURU FORMU: Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış 

DİLEKÇE: Şirketin antetli kağıdına, Nauru Konsolosluğu'na hitaben yazılmış, şirketteki görevinizi ve izin tarihlerinizi belirten, şirket imza yetkilisi tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış dilekçe.

ŞİRKET EVRAKLARI:
  • Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı olunan Odadan “Ticaret Odası, Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası..vb” / Son 3 ay içinde alınmış olması gerekmektedir.)
  • Vergi Levhası fotokopisi.
  • İmza Sirküleri fotokopisi.
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
KİŞİSEL EVRAKLAR:
  • SSK İşe Giriş Bildirgesi. (Kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır.)
  • Son 4 Aylık Maaş Bordrosu. (Kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır.)
  • SSK Prim Dökümü (4A hizmet dökümü)
  • Şahsi banka hesap dökümleri. (Son 3 aya ait, bankadan kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır.)
  • Tapu, ruhsat, kredi kartı ekstreleri.. vb (Evrakların fotokopileri yeterlidir.)
  • Seyahat detaylarını belirten şahsi dilekçe.