Google+
zuma-rock-in-abuja-nigeria
nigeria
AFRİKANijerya
15:46 PM
21℃
1 EUR=4.11 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Nijerya Vizesi

47302 May 2016Vize

Nijerya Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.

Hususi ve Hizmet Pasaportu Hamilleri vizeye tabidir.

Diplomatik Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

Nijerya Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Nijerya Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

1 - İngilizce Vize Talep Dilekçesi (şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, kaşe ve imzalı)
 
2 - Güncel Şirket Evrakları (sicil gazete, vergi levhası, imza sirküleri, faaliyet belgesi fotokopileri)
 
3 - Davetiye (Davet eden firma yetkilisinin kimlik fotokopisi, firmanın son 3 yıllık vergi bilançosu ve ticaret sicil sertifikası ile)
 
4 - 2 Adet Fotoğraf (güncel ve beyaz fon üzeri)
 
5 - Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)
 
6 - SGK Hizmet Dökümü 
 
7 - Kimlik Fotokopisi 
 
8 - Şirketin Banka Hesap Özeti (son 3 aylık, en az 2500 TL bakiyesi olan, kaşe, ıslak imza ve banka imza sirküleri ile)

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

 
1- Pasaport (seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

2- İngilizce vize talep dilekçesi (işveren tarafından, şirketin antetli kağıdına, konsolosluğa hitaben, kaşe ve ıslak imzalı)

3- 2 adet biyometrik fotoğraf (güncel, beyaz fon arkalı)

4- Davetiye (Nijerya belediyesi onaylı, davet eden kişinin Nijerya pasaport, kimlik kartı veya oturma izni fotokopiler ile)

5- Kimlik fotokopisi

6- Güncel şirket evrakları (faaliyet belgesi, sicil gazete, vergi levhası, imza sirküleri fotokopileri)

7- SGK hizmet dökümü ve İşe giriş bildirgesi

8- Maaş bordrosu (son 3 aylık, ıslak imza ve kaşeli)

9- Banka hesap özeti (son 3 aylık, en az 4000 TL bakiyesi olan, kaşe, ıslak imza ve banka imza sirküleri ile)

Devlet Dairesinde Çalışanlar (Resmi Kurum)

1- Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)
 
2- İngilizce Vize Talep Dilekçesi (kurumun antetli kağıdına, konsolosluğa hitaben, kaşe ve ıslak imzalı)
 
3- 2 Adet Biyometrik Fotoğraf (güncel, beyaz fon arkalı)
 
4- Davetiye (Nijerya belediyesi onaylı, davet eden kişinin Nijerya pasaport, kimlik kartı veya oturma izni fotokopiler ile)
 
5- Kimlik Fotokopisi
 
6- SGK Hizmet Dökümü ve İşe Giriş Bildirgesi
 
7- Maaş Bordrosu (son 3 aylık, ıslak imza ve kaşeli)
 
8- Görev Kartı Fotokopisi
 
9- Resmi İzin Belgesi