Google+
mosque-uzbekistan-768x1366
uzbekistan
ASYAÖzbekistan
20:44 PM
23℃
1 EUR=3.93 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Özbekistan Vizesi

65702 May 2016Vize

Özbekistan Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Umuma Mahsus Pasaport Hamilleri vizeye tabidir.

Hususi ve Hizmet Pasaportu Hamilleri vizeye tabidir. 

Diplomatik Pasaport hamilleri vizeden muaftır. 

Özbekistan Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Özbekistan Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

  1. Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, iş giriş tarihleri, seyahat tarih aralıkları görev bilgilerini ve alınan maaş hakkında bilgileri içeren kaşe ve ıslak imzalı dilekçe) 
     
  2. Sizi Özbekistan'a davet eden kurumun (firma, şirket) vize alabilmeniz için Özbekistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’na istek mektubu (dilekçe) ile başvuruda bulunduğunu gösteren davetiye mektubu
     
  3. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)
     
  4. 2 adet Biometrik fotoğraf (35x45 ölçülerinde, güncel, beyaz fon üzeri)
     
  5. İş, Ev Adresi ve İletişim bilgileri
     
  6. Teleks Numarası

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

  1. Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, iş giriş tarihleri, seyahat tarih aralıkları görev bilgilerini ve alınan maaş hakkında bilgileri içeren kaşe ve ıslak imzalı dilekçe) 
     
  2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)
     
  3. 2 adet Biometrik fotoğraf (35x45 ölçülerinde, güncel, beyaz fon üzeri)
     
  4. İş, Ev Adresi ve İletişim bilgileri
     
  5. Teleks Numarası

Emekliler

  1. Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, iş giriş tarihleri, seyahat tarih aralıkları görev bilgilerini ve alınan maaş hakkında bilgileri içeren kaşe ve ıslak imzalı dilekçe) 
     
  2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)
     
  3. 2 adet Biometrik fotoğraf (35x45 ölçülerinde, güncel, beyaz fon üzeri)
     
  4. İş, Ev Adresi ve İletişim bilgileri
     
  5. Teleks Numarası

Devlet Dairesinde Çalışanlar (Resmi Kurum)

  1. Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, iş giriş tarihleri, seyahat tarih aralıkları görev bilgilerini ve alınan maaş hakkında bilgileri içeren kaşe ve ıslak imzalı dilekçe) 
     
  2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)
     
  3. 2 adet Biometrik fotoğraf (35x45 ölçülerinde, güncel, beyaz fon üzeri)
     
  4. İş, Ev Adresi ve İletişim bilgileri
     
  5. Teleks Numarası

Ev Hanımları

  1. Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, iş giriş tarihleri, seyahat tarih aralıkları görev bilgilerini ve alınan maaş hakkında bilgileri içeren kaşe ve ıslak imzalı dilekçe) 
     
  2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)
     
  3. 2 adet Biometrik fotoğraf (35x45 ölçülerinde, güncel, beyaz fon üzeri)
     
  4. İş, Ev Adresi ve İletişim bilgileri
     
  5. Teleks Numarası

Öğrenciler

  1. Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, iş giriş tarihleri, seyahat tarih aralıkları görev bilgilerini ve alınan maaş hakkında bilgileri içeren kaşe ve ıslak imzalı dilekçe) 
     
  2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)
     
  3. 2 adet Biometrik fotoğraf (35x45 ölçülerinde, güncel, beyaz fon üzeri)
     
  4. İş, Ev Adresi ve İletişim bilgileri
     
  5. Teleks Numarası