Google+
goree-beach_senegal-720x375
senegal
AFRİKASenegal
07:05 AM
19℃
1 EUR=3.92 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Senegal Vizesi

39602 May 2016Vize

Senegal Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Umuma mahsus pasaport sahibi (Bordo Pasaport) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Senegal seyahatlerinde vizeye tabidir.

Hususi pasaport (Yeşil Pasaport) sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Senegal seyahatlerinde vizeye tabidir.

Hizmet pasaport (Gri Pasaport) sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Senegal seyahatlerinde vizeye tabidir.
 
Diplomatik Pasaport (Siyah Pasaport) sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Senegal seyahatlerinde 90 gün süreyle vizeden muaftır.

Senegal Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Senegal Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

​1-    Pasaport

2-    2 adet biyometrik fotoğraf

3-    Kimlik fotokopisi

4-    Pasaport aslı ve pasaport fotokopisi

5-    Uçak bileti

6-    Ticari amaçlı gidiyor ise (İngilizce veya Fransızca) davet yazısı

7-    Turistik amaçlı gidiyor ise otel rezervasyonu

8-    Ticari Davetiye (Davet eden Senegal şirketinin antetli kağıdına düzenlenecek belge)

Devlet Dairesinde Çalışanlar (Resmi Kurum)

1-    Pasaport

2-    2 adet biyometrik fotoğraf

3-    Kimlik fotokopisi

4-    Pasaport aslı ve pasaport fotokopisi

5-    Uçak bileti

6-    Ticari amaçlı gidiyor ise (İngilizce veya Fransızca) davet yazısı

7-    Turistik amaçlı gidiyor ise otel rezervasyonu

Emekliler

1-    Pasaport

2-    2 adet biyometrik fotoğraf

3-    Kimlik fotokopisi

4-    Pasaport aslı ve pasaport fotokopisi

5-    Uçak bileti

6-    Ticari amaçlı gidiyor ise (İngilizce veya Fransızca) davet yazısı

7-    Turistik amaçlı gidiyor ise otel rezervasyonu

Öğrenciler

1-    Pasaport

2-    2 adet biyometrik fotoğraf

3-    Kimlik fotokopisi

4-    Pasaport aslı ve pasaport fotokopisi

5-    Uçak bileti

6-    Ticari amaçlı gidiyor ise (İngilizce veya Fransızca) davet yazısı

7-    Turistik amaçlı gidiyor ise otel rezervasyonu

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

1-    Pasaport

2-    2 adet biyometrik fotoğraf

3-    Kimlik fotokopisi

4-    Pasaport aslı ve pasaport fotokopisi

5-    Uçak bileti

6-    Ticari amaçlı gidiyor ise (İngilizce veya Fransızca) davet yazısı

7-    Turistik amaçlı gidiyor ise otel rezervasyonu

Ev Hanımları

1-    Pasaport

2-    2 adet biyometrik fotoğraf

3-    Kimlik fotokopisi

4-    Pasaport aslı ve pasaport fotokopisi

5-    Uçak bileti

6-    Ticari amaçlı gidiyor ise (İngilizce veya Fransızca) davet yazısı

7-    Turistik amaçlı gidiyor ise otel rezervasyonu