Google+
sudan
sudan
AFRİKASudan
20:28 PM
22℃
1 EUR=3.91 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Sudan Vizesi

39902 May 2016Vize

Sudan Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Umuma Mahsus Pasaport hamilleri ise vizeye tabidir. Umuma Mahsus Pasaport hamilleri 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizelerini Hartum Uluslararası Havaalanı’nda bandrol tatbikiyle (105 ABD Doları) alabilirler.

Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise vizeye tabidir.

Diplomatik Pasaport hamilleri, Sudan'a yapacakları turizm amaçlı seyahatleri veya transit geçişlerinde, Sudan'da toplam ikamet süresi, ilk giriş tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde, 180 gün içerisinde 90 günü geçmemek kaydıyla vizeden muaftır.

Sudan Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Sudan Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

Dilekçe, Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben; seyahat amacınızı, seyahat tarihlerinizi ve vize bitiş tarihinden önce ülkeden ayrılacağınızı taahhüt ettiğinizi beyan ederek dilekçeyi hazırlayın. Dilekçe kaşeli ve ıslak imzalı olmalıdır.

Pasaport, Seyahat bitiş süresinden sonra pasaport geçerlilik süresinin en az 6 ay kalmış olması gerekir.

Fotoğraf, İki adet vesikalık fotoğraf, güncel ve fon beyaz olmalıdır.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Ön ve arka yüzü tek sayfada çekilmiş olmalıdır

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

Dilekçe, Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben; seyahat amacınızı, seyahat tarihlerinizi ve vize bitiş tarihinden önce ülkeden ayrılacağınızı taahhüt ettiğinizi beyan ederek dilekçeyi hazırlayın. Dilekçe kaşeli ve ıslak imzalı olmalıdır.

Pasaport, Seyahat bitiş süresinden sonra pasaport geçerlilik süresinin en az 6 ay kalmış olması gerekir.

Fotoğraf, İki adet vesikalık fotoğraf, güncel ve fon beyaz olmalıdır.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Ön ve arka yüzü tek sayfada çekilmiş olmalıdır

Emekliler

Dilekçe, Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben; seyahat amacınızı, seyahat tarihlerinizi ve vize bitiş tarihinden önce ülkeden ayrılacağınızı taahhüt ettiğinizi beyan ederek dilekçeyi hazırlayın. Dilekçe kaşeli ve ıslak imzalı olmalıdır.

Pasaport, Seyahat bitiş süresinden sonra pasaport geçerlilik süresinin en az 6 ay kalmış olması gerekir.

Fotoğraf, İki adet vesikalık fotoğraf, güncel ve fon beyaz olmalıdır.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Ön ve arka yüzü tek sayfada çekilmiş olmalıdır

Öğrenciler

Dilekçe, Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben; seyahat amacınızı, seyahat tarihlerinizi ve vize bitiş tarihinden önce ülkeden ayrılacağınızı taahhüt ettiğinizi beyan ederek dilekçeyi hazırlayın. Dilekçe kaşeli ve ıslak imzalı olmalıdır.

Pasaport, Seyahat bitiş süresinden sonra pasaport geçerlilik süresinin en az 6 ay kalmış olması gerekir.

Fotoğraf, İki adet vesikalık fotoğraf, güncel ve fon beyaz olmalıdır.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Ön ve arka yüzü tek sayfada çekilmiş olmalıdır