Google+
saudi_arabia
saudi_arabia
ORTA DOĞUSuudi Arabistan
18:33 PM
23℃
1 EUR=4.12 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Suudi Arabistan Vizesi

71702 May 2016Vize

Suudi Arabistan Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Suudi Arabistan Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

1 - Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Suudi Arabistan Konsolosluğu'na hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe(Davetiyedeki meslek ile dilekçedeki meslek aynı olmalıdır.)
2 - Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
3 - Vergi Levhasının Fotokopisi
4 - İmza Sirküleri Fotokopisi
5 - Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
6 - Hesap Cüzdan Fotokopisi
7 - Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
8 - Kredi Kartları Fotokopisi
9 - Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
10 - Ticari Seyahatleriniz İçin gideceğiniz ülkedeki Firmadan Davetiye
11 - Davetiye gönderen firmanın faaliyet belgesi (Ticari Şerike)
12 - 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
13 - Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
14- Nüfus cüzdan fotokopisi

Öğrenciler

Davetiye, Belediye onaylı olmalıdır. Ek olarak davet eden kişinin pasaport ve kimlik fotokopileri

Pasaport, Seyahat bitiş süresinden sonra pasaport geçerlilik süresinin en az 1 yıl kalmış olması gerekir.

Fotoğraf, İki adet biyometrik fotoğraf

Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği, Aile ve adres bilgilerini içermelidir.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

Evlilik Cüzdanı Fotokopisi,

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

Davetiye, Belediye onaylı olmalıdır. Ek olarak davet eden kişinin pasaport ve kimlik fotokopileri

Pasaport, Seyahat bitiş süresinden sonra pasaport geçerlilik süresinin en az 1 yıl kalmış olması gerekir.

Fotoğraf, İki adet biyometrik fotoğraf

Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği, Aile ve adres bilgilerini içermelidir.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

Evlilik Cüzdanı Fotokopisi,

Emekliler

Davetiye, Belediye onaylı olmalıdır. Ek olarak davet eden kişinin pasaport ve kimlik fotokopileri

Pasaport, Seyahat bitiş süresinden sonra pasaport geçerlilik süresinin en az 1 yıl kalmış olması gerekir.

Fotoğraf, İki adet biyometrik fotoğraf

Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği, Aile ve adres bilgilerini içermelidir.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

Evlilik Cüzdanı Fotokopisi,

Devlet Dairesinde Çalışanlar (Resmi Kurum)

Davetiye, Belediye onaylı olmalıdır. Ek olarak davet eden kişinin pasaport ve kimlik fotokopileri

Pasaport, Seyahat bitiş süresinden sonra pasaport geçerlilik süresinin en az 1 yıl kalmış olması gerekir.

Fotoğraf, İki adet biyometrik fotoğraf

Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği, Aile ve adres bilgilerini içermelidir.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

Evlilik Cüzdanı Fotokopisi,

Ev Hanımları

Davetiye, Belediye onaylı olmalıdır. Ek olarak davet eden kişinin pasaport ve kimlik fotokopileri

Pasaport, Seyahat bitiş süresinden sonra pasaport geçerlilik süresinin en az 1 yıl kalmış olması gerekir.

Fotoğraf, İki adet biyometrik fotoğraf

Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği, Aile ve adres bilgilerini içermelidir.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

Evlilik Cüzdanı Fotokopisi,