Google+
empakai-tanzania
tanzania
AFRİKATanzanya
08:37 AM
23℃
1 EUR=4.13 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Tanzanya Vizesi

68002 May 2016Vize

Tanzanya Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Umuma mahsus pasaport sahibi (Bordo Pasaport) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Tanzanya seyahatlerinde vizeye tabidir.
 
Hususi pasaport (Yeşil Pasaport) sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Tanzanya seyahatlerinde 90 gün süreyle vizeden muaftır.
 
Hizmet pasaport (Gri Pasaport) sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Tanzanya seyahatlerinde 90 gün süreyle vizeden muaftır.
 
Diplomatik Pasaport (Siyah Pasaport) sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Tanzanya seyahatlerinde 90 gün süreyle vizeden muaftır.

Tanzanya Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Tanzanya Vize Şartları

Öğrenciler

  1. Başvuru formu, Doğru şekilde doldurulmuş vize başvuru formu.
  2. Fotoğraf, 1 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Pasaport, En az 6 ay geçerlilik süresi olan.
  4. Daha önceki pasaportlar, Yeni pasaportlarda pasaportun kimlik sayfasının, eski pasaportlarda 1., 2., 3., geçerlilik süresi sayfası, son (kimlik) sayfasının fotokopisi.

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

  1. Başvuru formu, Doğru şekilde doldurulmuş vize başvuru formu.
  2. Fotoğraf, 1 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Pasaport, En az 6 ay geçerlilik süresi olan.
  4. Daha önceki pasaportlar, Yeni pasaportlarda pasaportun kimlik sayfasının, eski pasaportlarda 1., 2., 3., geçerlilik süresi sayfası, son (kimlik) sayfasının fotokopisi.

Devlet Dairesinde Çalışanlar (Resmi Kurum)

  1. Başvuru formu, Doğru şekilde doldurulmuş vize başvuru formu.
  2. Fotoğraf, 1 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Pasaport, En az 6 ay geçerlilik süresi olan.
  4. Daha önceki pasaportlar, Yeni pasaportlarda pasaportun kimlik sayfasının, eski pasaportlarda 1., 2., 3., geçerlilik süresi sayfası, son (kimlik) sayfasının fotokopisi.

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

  1. Başvuru formu, Doğru şekilde doldurulmuş vize başvuru formu.
  2. Fotoğraf, 1 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Pasaport, En az 6 ay geçerlilik süresi olan.
  4. Daha önceki pasaportlar, Yeni pasaportlarda pasaportun kimlik sayfasının, eski pasaportlarda 1., 2., 3., geçerlilik süresi sayfası, son (kimlik) sayfasının fotokopisi.

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

  1. Başvuru formu, Doğru şekilde doldurulmuş vize başvuru formu.
  2. Fotoğraf, 1 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Pasaport, En az 6 ay geçerlilik süresi olan.
  4. Daha önceki pasaportlar, Yeni pasaportlarda pasaportun kimlik sayfasının, eski pasaportlarda 1., 2., 3., geçerlilik süresi sayfası, son (kimlik) sayfasının fotokopisi.