Google+
beach-in-togo
togo
15:39 PM
21℃
1 EUR=4.11 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Togo Vizesi

28702 May 2016Vize

Togo Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Umuma mahsus pasaport sahibi (Bordo Pasaport) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Togo seyahatlerinde vizeye tabidir.
 
Hususi pasaport (Yeşil Pasaport) sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Togo seyahatlerinde vizeye tabidir.
 
Hizmet pasaport (Gri Pasaport) sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Togo seyahatlerinde vizeye tabidir.
 
Diplomatik Pasaport (Siyah Pasaport) sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Togo seyahatlerinde vizeye tabidir.

  • Togo için vize başvuruları Fransa büyükelçilikleri veya konsolosluklarina yapılmaktadir.

Togo Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Togo Vize Şartları

Öğrenciler

Pasaport, Veriliş tarihi 10 yıldan daha az ve geçerlilik süresi en az 1 yıl 3 ay olmalı) + kimlik bilgilerinin bulunduğu sayfa fotokopileri. Eksiksiz doldurulmuş ve imzalanmış iki adet uzun süreli form.​

Fotoğraf, 3 adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğrafınız (beyaz fonlu) iki tanesi formlara yapıştırılacak, bir tanesi ise müracat esnasında teslim edilecek.

Burs yazısı, Gideceğiniz eğitim kuruluşundan kabul mektubu veya fransız hükümetinden burs yazısı.

Diploma, Türkiye’deki son diplomalarınız.

Ailelerinizden dilekçe

Ailelerinizden masraflarınızı karşılayacaklarını belirten dilekçe.

Ailelerinizin geçim kaynakları ile ilgili evraklar;

İş sahibi iseler; ticaret odası faaliyet belgesi, vergi levhası, imza sirküleri, kuruluş gazetesi. İş veren olmayanlar bu evrakların yanında iş verenden dilekçe ve maaş bordroları ibraz etmelidirler).

Banka hesap cüzdanı

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

  1. Vize talep yazısı
    Fransa Baş konsolosluğuna hitaben antetli kağıda ingilizce veya fransızca olarak yazılmış şirkette imza yetkisi olan kişiler tarafından kaşelenip imzalanmış seyahat amacını içeren vize talep yazısı yazı.yazıda masraflarınızın firma tarafından karşılanacağı ve gideceğiniz firma veya fuar ile ilgili detayların belirtilmesi gerekir.
  2. Şirket imza sirküleri
    Süresi geçmemiş, orijinal ve fotokopisi.
  3. İlgili yıla ait vergi levhası
  4. Faaliyet belgesi
    Bağlı olduğunuz odadan son 3 ay içersinde alınmış orijinal faaliyet belgesi.
  5. Sicil gazetesi
    Kuruluş ve son değişiklikleri içeren ticaret sicil gazetesi orijianal ve fotokopisi.
  6. Banka hesap cüzdanı
    son altı aylık hareketleri içeren güncel hesap cüzdanı veya son altı aylık hareketleri içeren banka yetkilisi tarafından kaşeli imzalı hesap ekstresi ve ekinde banka yetkilisinin imza sirküleri mutlaka olmalıdır.
  7. Fotoğraf
    Beyaz zemine çekilmiş rötuşsuz 2 adet fotoğraf.
  8. Daha önce alınmış vizeler
    Pasaportlarınızın 1, 2, 3, 4 kimlik bilgilerinin bulunduğu son sayfası ve temdit sayfaları ile daha önce alınmış schengen A.B.D, İngiltere, İsviçre vizelerinin fotokopileri.
  9. Seyahat sağlık sigortası
    Seyahat tarihlerinizi kapsayacak şekilde yapılmış seyahat sağlık sigortası.
  10. Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonları
  11. Davet mektubu
    Ticari başvurularda konsolosluk Danimarkada ticari olarak görüşülecek firmadan ticari davet mektubu istemektedir. Davet mektubu ingilizce veya Danimarkanın kendi dilinde olamlıdır.Davet mektubun içeriğinde iletişim bilgileri, vizenin ne kadarlık talep edileceği, kaç gün kalınacağı gibi detayların belirtilmesi gerekir.

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

  1. Vize talep yazısı
    Fransa Baş konsolosluğuna hitaben antetli kağıda ingilizce veya fransızca olarak yazılmış şirkette imza yetkisi olan kişiler tarafından kaşelenip imzalanmış seyahat amacını içeren vize talep yazısı.
  2. Şirket imza sirküleri(süresi geçmemiş )
  3. İlgili yıla ait vergi levhası
  4. Şirket imza sirküleri
    Süresi geçmemiş, orijinal ve fotokopisi.
  5. İlgili yıla ait vergi levhası
  6. Faaliyet belgesi
    Bağlı olduğunuz odadan son 3 ay içersinde alınmış orijinal faaliyet belgesi.
  7. Sicil gazetesi
    Kuruluş ve son değişiklikleri içeren ticaret sicil gazetesi orijianal ve fotokopisi.
  8. Banka hesap cüzdanı
    son altı aylık hareketleri içeren güncel hesap cüzdanı veya son altı aylık hareketleri içeren banka yetkilisi tarafından kaşeli imzalı hesap ekstresi ve ekinde banka yetkilisinin imza sirküleri mutlaka olmalıdır.
  9. Fotoğraf
    Beyaz zemine çekilmiş rötuşsuz 2 adet fotoğraf. (biometrik fotoğraf kabul edilmez)
  10. Mal varlığı
    Tapu,araç ruhsatı,kira kontratı (gelir amaçlı),fotokopileri.
  11. Daha önce alınmış vizeler
    Pasaportlarınızın 1,2,3,4 , kimlik bilgilerinin bulunduğu son sayfası ve temdit sayfaları ile daha önce alınmış schengen A.B.D ,İngiltere , İsviçre vizelerinin fotokopileri.
  12. Seyahat sağlık sigortası
    Seyahat tarihlerinizi kapsayacak şekilde yapılmış seyahat sağlık sigortası.
  13. Otel ve uçak rezervasyonları
  14. Vize müracaat formu
    Eksiksiz olarak doldurulmuş ve kesinlikle vize alacak kişi tarafından imzalanmış vize 
  15. SSK işe giriş bildirgesi
  16. Son dört aylık maaş bordroları
  17. Son dört aylık ssk prim bildirgeleri