Google+
23:19 PM
22℃
1 EUR=3.93 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Tonga Vizesi

45828 Nis 2016Vize

Tonga Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.  

Hususi ve Hizmet Pasaportu hamilleri vizeye tabidir.

Diplomatik Pasaport hamilleri vizeden muaftır.

Tonga Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Tonga Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

PASAPORT: Seyahatin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.)

FOTOĞRAF: Son 6 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz, 35mm. - 45 mm. boyutlarında 2 adet biyometrik fotoğraf.

BAŞVURU FORMU: Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış Tonga vize başvuru formu. 

DİLEKÇE: Şirketin antetli kağıdına, Tonga Konsolosluğu'na hitaben yazılmış, şirketteki görevinizi, seyahat tarihlerinizi ve amacınızı belirten, şirket imza yetkilisi tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış dilekçe.

DAVETİYE: Ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye. (Davetiye gönderen kişinin pasaport fotokopisi gerekmektedir.) Seyahat sebebi fuar ziyareti/katılımı ise fuar bileti/katılım belgeleri gerekmektedir.

ŞİRKET EVRAKLARI:
  • Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı olunan Odadan “Ticaret Odası, Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası..vb” / Son 3 ay içinde alınmış olması gerekmektedir.)
  • Vergi Levhası fotokopisi.
  • İmza Sirküleri fotokopisi.
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  • Şirket banka hesap dökümleri. (Son 3 aya ait, bankadan kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır. Firma ünvanı mutlaka hesap adı kısmında yer almalıdır.)
KİŞİSEL EVRAKLAR:
  • SSK Prim Dökümü (4B hizmet dökümü)
  • Seyahat detaylarını belirten şahsi dilekçe.
SEYAHAT EVRAKLARI:
  • Konaklama rezervasyonu 
  • Ulaşım rezervasyonu
  • Seyahat Sağlık Sigortası
İLAVE EVRAKLAR:
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

PASAPORT: Seyahatin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.)

FOTOĞRAF: Son 6 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz, 35mm. - 45 mm. boyutlarında 2 adet biyometrik fotoğraf.

BAŞVURU FORMU: Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış Tonga vize başvuru formu. 

DİLEKÇE: Şirketin antetli kağıdına, Tonga Konsolosluğu'na hitaben yazılmış, şirketteki görevinizi ve izin tarihlerinizi belirten, şirket imza yetkilisi tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış dilekçe.

ŞİRKET EVRAKLARI:
  • Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı olunan Odadan “Ticaret Odası, Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası..vb” / Son 3 ay içinde alınmış olması gerekmektedir.)
  • Vergi Levhası fotokopisi.
  • İmza Sirküleri fotokopisi.
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
KİŞİSEL EVRAKLAR:
  • SSK İşe Giriş Bildirgesi. (Kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır.)
  • Son 4 Aylık Maaş Bordrosu. (Kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır.)
  • SSK Prim Dökümü (4A hizmet dökümü)
  • Şahsi banka hesap dökümleri. (Son 3 aya ait, bankadan kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır.)
  • Tapu, ruhsat, kredi kartı ekstreleri.. vb (Evrakların fotokopileri yeterlidir.)
  • Seyahat detaylarını belirten şahsi dilekçe.
SEYAHAT EVRAKLARI:
  • Konaklama rezervasyonu 
  • Ulaşım rezervasyonu
  • Seyahat Sağlık Sigortası
İLAVE EVRAKLAR:
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
  • Evlilik Cüzdanı.

Öğrenciler

PASAPORT: Seyahatin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.)

FOTOĞRAF: Son 6 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz, 35mm. - 45 mm. boyutlarında 2 adet biyometrik fotoğraf.

BAŞVURU FORMU: Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış Tonga vize başvuru formu. 

KİŞİSEL EVRAKLAR:
  • Şahsi banka hesap dökümleri. (Son 3 aya ait, bankadan kaşeli ve imzalı olarak alınmalıdır.)
  • Seyahat detaylarını belirten şahsi dilekçe.
  • Öğrenci Belgesi. (Öğrenim gördüğünüz kurumdan güncel tarihli öğrenci belgesi alınmalıdır.)
  • Ailenin gelir beyanı. (Banka hesap dökümleri vb.)
SEYAHAT EVRAKLARI:
  • Konaklama rezervasyonu 
  • Ulaşım rezervasyonu
  • Seyahat Sağlık Sigortası