Google+
bananenforschung-im-wadi-tiwi-oman_bild_idbproplanta_828112_1332171989
15:43 PM
21℃
1 EUR=4.11 TRY
Type F250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃

Umman Vizesi

38504 May 2016Vize

Umman Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Umuma Mahsus Pasaport hamilleri ise vizelerini sınır kapılarında alabilmektedirler.

Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri vizeden muaftır.

Umman Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Umman Vize Şartları

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

Vize başvuru tarihinizden itibaren Pasaportunuzun en az 6 ay geçerliliği ve yeni vizeleriniz için kullanılabilir durumda boş sayfaları olmalıdır (Pasaportun yıpranmamış ve hamili tarafından imzalanmış olması gerekmektedir.)

Kimlik fotokopiniz (Yabancı uyruklu kişilerde Anne Ve Baba adı bilgileri yer almalıdır)

Pasaport fotokopiniz

Arka fonu beyaz ya da mavi son 6 ayda çekilmiş 2 adet güncel vesikalık fotoğraf 

Umman Fahri Konsolosluğu’na hitaben (çalışanlar kişilerin şirketin antetli kağıdına) dilekçe yazılmalıdır. Yazılacak olan dilekçede başvuru sahibinin mesleki bilgileri, şahsi adresi ve irtibat numarasının gibi bilgilerin de yazılması gerekmektedir

Ev Hanımları

Vize başvuru tarihinizden itibaren Pasaportunuzun en az 6 ay geçerliliği ve yeni vizeleriniz için kullanılabilir durumda boş sayfaları olmalıdır (Pasaportun yıpranmamış ve hamili tarafından imzalanmış olması gerekmektedir.)

Kimlik fotokopiniz (Yabancı uyruklu kişilerde Anne Ve Baba adı bilgileri yer almalıdır)

Pasaport fotokopiniz

Arka fonu beyaz ya da mavi son 6 ayda çekilmiş 2 adet güncel vesikalık fotoğraf 

Umman Fahri Konsolosluğu’na hitaben (çalışanlar kişilerin şirketin antetli kağıdına) dilekçe yazılmalıdır. Yazılacak olan dilekçede başvuru sahibinin mesleki bilgileri, şahsi adresi ve irtibat numarasının gibi bilgilerin de yazılması gerekmektedir

Öğrenciler

Vize başvuru tarihinizden itibaren Pasaportunuzun en az 6 ay geçerliliği ve yeni vizeleriniz için kullanılabilir durumda boş sayfaları olmalıdır (Pasaportun yıpranmamış ve hamili tarafından imzalanmış olması gerekmektedir.)

Kimlik fotokopiniz (Yabancı uyruklu kişilerde Anne Ve Baba adı bilgileri yer almalıdır)

Pasaport fotokopiniz

Arka fonu beyaz ya da mavi son 6 ayda çekilmiş 2 adet güncel vesikalık fotoğraf 

Umman Fahri Konsolosluğu’na hitaben (çalışanlar kişilerin şirketin antetli kağıdına) dilekçe yazılmalıdır. Yazılacak olan dilekçede başvuru sahibinin mesleki bilgileri, şahsi adresi ve irtibat numarasının gibi bilgilerin de yazılması gerekmektedir

Emekliler

Vize başvuru tarihinizden itibaren Pasaportunuzun en az 6 ay geçerliliği ve yeni vizeleriniz için kullanılabilir durumda boş sayfaları olmalıdır (Pasaportun yıpranmamış ve hamili tarafından imzalanmış olması gerekmektedir.)

Kimlik fotokopiniz (Yabancı uyruklu kişilerde Anne Ve Baba adı bilgileri yer almalıdır)

Pasaport fotokopiniz

Arka fonu beyaz ya da mavi son 6 ayda çekilmiş 2 adet güncel vesikalık fotoğraf 

Umman Fahri Konsolosluğu’na hitaben (çalışanlar kişilerin şirketin antetli kağıdına) dilekçe yazılmalıdır. Yazılacak olan dilekçede başvuru sahibinin mesleki bilgileri, şahsi adresi ve irtibat numarasının gibi bilgilerin de yazılması gerekmektedir