Google+

Provence

image_placeholder
AVRUPAFransaProvence
Provence11:57 AM
8℃
1 EUR=3.81 TRY
Type E250V16 A
  • Ocaweather-icon0℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon0℃
  • Nisweather-icon0℃
  • Mayweather-icon0℃
  • Hazweather-icon0℃
  • Temweather-icon0℃
  • Ağuweather-icon0℃
  • Eylweather-icon0℃
  • Ekiweather-icon0℃
  • Kasweather-icon0℃
  • Araweather-icon0℃
Genel Bilgiler / Rehber

Provence, Fransa'nın güneyinde bir bölgedir. (İçerik güncellenecektir.)

Nasıl Haberleşilir?

Vodafone Red'le yurtdışına gittiğinizde günde 14,90TL’ye, herhangi bir ek işlem yapmadan tarifenizdeki internet, her yöne dakika ve SMS’lerin tamamını 51 ülkede tıpkı Türkiye’deymiş gibi kullanabilirsiniz. Telefonunuzu kullanmadığın günlerde ek ücret de ödemezsiniz.

167219 Ağu 2015Vize

Fransa Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

  • Verilen randevu tarihinde şahsen gelinmesi gerekmektedir.
  • Normal (Bordo) pasaportlara vize istenmektedir.
  • Hususi (Yeşil) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.
  • Hizmet (Gri) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.
  • Diplomatik (Siyah) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.

Fransa Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

  • Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvuru Formu (37.soru ve 2 adet vekaletname imzalanmış olmalıdır.)
  • Antetli kağıda konsolosluğa hitaben dilekçe.( Gidiş amacını belirten, şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi.)
  • 2 adet vesikalık fotoğraf. ( Arka fon beyaz ve yeni çekilmiş olmalıdır.)
  • Şirket imza sürküleri fotokopisi.
  • Orjinal faaliyet belgesi.(Son 3 ay tarihli)
  • Banka hesap cüzdanları.(Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.)
  • Vergi levhası fotokopisi. (Son dönem)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
  • Var ise tapu fotokopileri.
  • Var ise araç ruhsat fotokopileri.
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Uçak ve otel rezervasyonu.
  • Kimlik fotokopisi.

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

  • Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvuru Formu (37.soru ve 2 adet vekaletname imzalanmış olmalıdır.)
  • Antetli kağıda konsolosluğa hitaben dilekçe.( Gidiş amacını belirten, şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi.)
  • 2 adet vesikalık fotoğraf. ( Arka fon beyaz ve yeni çekilmiş olmalıdır.)
  • Şirket imza sürküleri fotokopisi.
  • Orjinal faaliyet belgesi.(Son 3 ay tarihli)
  • Banka hesap cüzdanları.(Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.)
  • Vergi levhası fotokopisi. (Son dönem)
  • Maaş bordrosu (Son 3ay)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
  • SSK işe giriş bildirgesi.
  • Var ise tapu fotokopileri.
  • Var ise araç ruhsat fotokopileri.
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Uçak ve otel rezervasyonu.
  • Kimlik fotokopisi.
  • SSK hizmet dökümü. (sgk.gov.tr adresinden yada SGK müdürlüklerinden alınabilir.)