Google+

Galati

Galati07:52 AM
10℃
1 RON=0.84 TRY
Type C250V2.5 A
  • Ocaweather-icon-1℃
  • Şubweather-icon0℃
  • Marweather-icon5℃
  • Nisweather-icon11℃
  • Mayweather-icon16℃
  • Hazweather-icon20℃
  • Temweather-icon21℃
  • Ağuweather-icon21℃
  • Eylweather-icon17℃
  • Ekiweather-icon11℃
  • Kasweather-icon5℃
  • Araweather-icon0℃
Genel Bilgiler / Rehber
Nasıl Haberleşilir?

Vodafone Red'le yurtdışına gittiğinizde günde 14,90TL’ye, herhangi bir ek işlem yapmadan tarifenizdeki internet, her yöne dakika ve SMS’lerin tamamını 51 ülkede tıpkı Türkiye’deymiş gibi kullanabilirsiniz. Telefonunuzu kullanmadığın günlerde ek ücret de ödemezsiniz.

İklim / Hava Durumu
Nasıl Gidilir?
Ne Zaman Gidilir?
Nerede Kalınır?

Galati lokasyonunda bir çok otel seçeneği var. Bunlardan ilginç bulabilecekleriniz Noblesse Suite, Studio Clasic, Distrito Apartment. Siz de şehir merkezine yakın kalıp da ekonomi yapmayı tercih edenlerdenseniz Apartament Maria, Geo Apartament gibi otelleri tercih edebilir ya da daha ekonomik oteller isterseniz TIA Apartment, Hostel Traian, Apartment Vio otelini deneyebilirsiniz. Bir de booking.com'un Galati aramalarında ara sıra güzel indirimli fırsat otelleri oluyor. Onları da bu linkten takip edebilirsiniz.

Galati pek çok otel alternatifi sunmaktadır. Aşağıdaki seçeneklerden size uygun oteli Booking.com aracılığıyla bulabilirsiniz. Üstelik pek çok otelde ücretsiz iptal seçenekleriyle.

Sehir Merkezine En Yakın Galati Otelleri booking-logo

En Uygun Fiyatlı Galati Otelleri booking-logo

Sizin İçin Seçtiğimiz Galati Otelleri booking-logo

Ücretsiz WiFi hizmeti sunan Galati Otelleri booking-logo

Yemek / Restoran / Ne Yenir Ne İçilir?
Önemli Yerler / Gezilecek Yerler
Ne Yapılır?
Gece Hayatı / Bar / Eğlence
Alışveriş / Ne Alınır?
Festival / Fuar
Tatiller / Bayramlar / Önemli Günler
Dikkat Edilmesi Gerekenler / Önemli Bilgiler
130519 Ağu 2015Vize

Romanya Vizesi Hakkında Önemli Uyarılar

  • Normal (Bordo) pasaportlara vize istenmektedir.
  • Hususi (Yeşil) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.
  • Hizmet (Gri) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.
  • Diplomatik (Siyah) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.

Romanya Vize Şartları

Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

  • Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvuru Formu (37.soru ve 2 adet vekaletname imzalanmış olmalıdır.)
  • Antetli kağıda konsolosluğa hitaben dilekçe.( Gidiş amacını belirten, şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi.)
  • 2 adet biometrik fotoğraf. ( Arka fon beyaz ve yeni çekilmiş olmalıdır.)
  • Şirket imza sürküleri fotokopisi.
  • Orjinal faaliyet belgesi.(Son 3 ay tarihli)
  • Banka hesap cüzdanları.(Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.)
  • Vergi levhası fotokopisi. (Son dönem)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Otel ve uçak rezervasyonu (Romanya'da kalınacak otel'den fax olarak istenmektedir.)
  • Kimlik fotokopisi.
  • Evlilik cüzdan fotokopisi.(Evli olan yolcular için)

SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

  • Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvuru Formu (37.soru ve 2 adet vekaletname imzalanmış olmalıdır.)
  • Antetli kağıda konsolosluğa hitaben dilekçe.( Gidiş amacını belirten, şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi.)
  • 2 adet biometrik fotoğraf. ( Arka fon beyaz ve yeni çekilmiş olmalıdır.)
  • Şirket imza sürküleri fotokopisi.
  • Orjinal faaliyet belgesi.(Son 3 ay tarihli)
  • Banka hesap cüzdanları.(Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.)
  • Vergi levhası fotokopisi. (Son dönem)
  • Maaş bordrosu (Son 3ay)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
  • SSK işe giriş bildirgesi.
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Otel ve uçak rezervasyonu (Romanya'da kalınacak otel'den fax olarak istenmektedir.)
  • Kimlik fotokopisi.
  • Evlilik cüzdan fotokopisi.(Evli olan yolcular için)