Google+

Arama formu

Pattaya Vize İşlemleri

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Tayland Pattaya’ya gidebilmesi için vize almalarına gerek yoktur. Ülkeye girişlerde kara ve deniz yoluyla gidenlere 15, hava yoluyla gidenlere 30 günlük vize veriliyor. Ancak bunun için 6 ay geçerli bir pasaportunuz olması şart.