Google+

Guilin Vize İşlemleri

7010 Oca 2017Lokasyon Detay

Çin Halk Cumhuriyeti Türk vatandaşlarından vize talep etmektedir. Yeşil ve kırmızı pasaporta vize gerekmemektedir. İlk defa Çin vizesine başvuruyorsanız genellikle tek ya da çift girişli vize başvurusunda bulunabilirsiniz. Tek ve Çift girişli vizelerin geçerlilik süresi 3 aydır, yani bu 3 ay içinde Çin’e giriş yaptıktan sonra 30 gün Çin’de kalabilirsiniz. Bu süre dolduğunda Çin'den çıkmak gerekmektedir.

Guilin ile ilgili diğer içeriklere aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.

-