Google+

Arama formu

Hua Hin Vize İşlemleri

Öncelikle Tayland gezisi için en az 6 ay geçerli bir pasaportunuzun olması gerekiyor. Vize’ye gelince, Tayland’a gitmek için vize gerekmiyor. Vizeye gerek olmadan uçakla girişlerde 30, karadan girişlerde 15 gün kalma hakkı tanınıyor. Daha uzun süre Tayland’da kalmak isteyenlerin turist vizesi almaları gerekiyor. İsteğe göre tek girişli veya çoklu girişli vize alınabiliyor.